danku.png

Ik voelde me al verwelkomd door de dreef... ik opende precies een magische poort om doorheen de heerlijke geurende tuin te komen op een plek die rust uitstraalt.  De zon gaf extra veel warmte op deze herfstdag. Het torentje leek een voelspriet naar "boven" en de herfstblaadjes gaven aardende kracht onder mijn voeten.  De gezellige huiselijke sfeer van de inkom nodigde nog verder uit. Ik voelde dat jij, Marielle, één bent met deze plek. 

De keuzes startte bij de thee "Accept who you are. Focus on who you want to become".  Mijn krachtdier "Lam" die oproept om zacht te zijn met mezelf en mijn pijnen en verdriet. En ook oproept om te vertrouwen dat alles op het juiste moment aan mij getoond wordt. Thuis ligt er in de zetel een kussen "Trust the timing of your life", dus ik heb een reminder liggen in het zicht... De gekozen etherische olie "to heal" was duidelijk voor mij de olie die het mocht zijn en alles vormde precies al een helend geheel. " Acceptatie van de gebrokenheid". De producten die aangereikt werden, waren van mensen die van dichtbij verbonden zijn. 

Mijn intentie die ik in de olie blies, kwam ook mooi terug in de beelden en woorden die nog volgden... precies als een bevestiging, een ondersteuning, een gedragenheid in deze ontmoeting.


De verbinding die gemaakt werd tussen mijn lever (en wat er op mijn lever ligt, mijn kwaadheid) en mijn gevoelige rechterkant... maakte wat ik al wist nog duidelijker. En doordat het nog eens echt uitgesproken werd, voelde ik wel een oproep in mezelf om daar terug verder mee op weg te gaan en dit nog bewuster mee te nemen in de processen dat ik nu aan het aangegaan ben. 

De warmtekussens gaven een aangename warmte, maar nog meer een soort van "verzwaringsdekeneffect" die koesterend voelde. 

Ook tijdens de sessie kwam de warmte en het licht precies via het raam mee naar binnen... Het bracht "bee happy" mee naar binnen en binnen in mij. We werden gedragen door de kosmos ;-)


Toen ik terugkeerde naar huis zette ik mijn playlist van mijn vrouwencirkel op en het was Shine van Fia... het begin van het nagenieten... 

Ik vond het mailtje nadien ook heel erg fijn! 

Bedankt om mee op weg te gaan,

met de geur van de roller, kom ik in gedachten weer makkelijk op de tafel liggen en ga ik nu in mijn bed terug naar het gevoel van deze ochtend en laat ik het verder toe in mijn nachtrust...

Barbara Vanelslander