top of page

Energetische Massages...

Reiki Treatment_edited.jpg

Eternal Energy Time

Chakra's die uit balans zijn worden uitgenodigd zich opnieuw te harmoniseren. Het menselijk zelfhelend vermogen wordt extra aangemoedigd.


We starten met een voetbad gevuld met Woesten Bronwater en Epsom zout.
Ondertussen maak je een geurreis doorheen de unieke synergiën van

Les Huit

Jouw zintuigelijk intelligent systeem 'weet' wat het NU nodig heeft om harmonie te creëren.

Zo stel je zelf je massage olie samen die in deze massage zal gebruikt worden.
Tevens ontvang je een unieke boodschap dankzij een Mandala uit Marielle’s prachtige Salontafelboek “MoNUmentjes van LIEFDE LICHT en KRACHT”

 

Samen Met Deze boodschap zet je  jouw intentie in het fysieke dankzij een korte meditatie en kan je deze toegevoegde waarde tijdens je massage meenemen ter ondersteuning/inzicht. *

De volledige lichaamsmassage zelf is zo opgebouwd dat alle energie in jouw lichaam opnieuw vrij kan doorstromen, dankzij herhaaldelijke lemniscaat bewegingen, deze zorgen voor een unieke beleving.
De chakra's worden ondersteund met de door jou gekozen oliën.

honey_edited.jpg

Pure Quality Time Honey

Honing  heeft een egaliserende en hydraterende (vocht opnemende) en voedende werking en zorgt er daarnaast voor dat je huid heerlijk zacht aanvoelt. Gezichtsmaskers met honing zijn geschikt voor alle huidtypen. Heb jij een aversie tegenover Honing ? Kies dan voor een klei masker.

We starten met een voetbad gevuld met Woesten Bronwater en Epsom zeezout, doordrenkt met etherische oliën.

Ondertussen laat je alles wat er door je hoofd raast wegglijden en kom je vanzelf tot rust, klaar om languit op de massagetafel verder in ontspanning weg te zinken.

Je rug en benen worden gemasseerd met Bio Synergie Massage olie van Sjankara, deze heb jij gekozen tijdens een geurreis.

Je gelaat mag genieten van de weldaad van een diep reinigende verzorging, de gezichtsporiën worden voorbereid om zich te vullen met organische honing, ja je leest het goed, HONING, puur zuiverend liftend gladmakend en weerstand voedende nectar. 

Ondertussen dalen we nog in diepere ontspanning met een energetische buikmassage, je voeten worden lichter gemaakt met de meest relaxerende reflex massage met geraniumrijke voetcrème.

Je honing of klei masker mag eraf en je kan rustig verder weg dromen dankzij een hemelse hoofdmassage.

Puur en essentieel !!​

KERNPULS_edited.png

Holistic Pulsing

Een zachte en krachtige behandelwijze.

Het lichaam wordt op een natuurlijke manier in beweging wordt gebracht.

Pulsing helpt om diepgewortelde opgebouwde spanningen, op zowel lichamelijk, emotioneel als psychisch vlak, los te laten en de levensenergie te laten stromen.

Het is een uitermate respectvolle 'massage met kledij aan'.

HP is stress verlichtend.

Aangewezen om zowel acute als diepgewortelde traumatische ervaringen te releasen.

Verdrongen emoties krijgen de kans om vrij komen.

Goed bij vermoeidheid, klachten als hoofdpijn, rugpijn, en spierpijn.

Het is bovendien ook een zeer goede ontspanning voor zwangere vrouwen.

Door de ritmische bewegingen komt het lichaam al snel tot rust en gaat zich ontspannen.

De continuïteit van de pulsen geeft de pulsee (degene die gepulst wordt) de mogelijkheid zich aan deze stromende golfbewegingen over te geven, zich er als het ware 'in te laten zakken'.De opleiding is bestemd voor professionals uit de sector en voor iedereen die lichaamswerk wil toepassen ter ontspanning. HP is geschikt om bij kinderen in te zetten.

23905647_546025799083837_3975774729036746688_n_edited.jpg

Innerflow 

Deze Home Made Beleving wordt op de kledij gegeven. Energie blokkades verdwijnen. Heling en Harmonisatie gebeurt spontaan dankzij ademhaling en intuïtieve toepassing van Shiatsu methodiek. Drukpunttechnieken, verbinding van polariteiten. We nodigen de natuur elementen uit ter ondersteuning. 

AARDE WATER VUUR HOUT LUCHT/ METAAL

Incl. een korte meditatie waarbij jouw intentie in deze beleving kan worden opgenomen.

zwangerschapsmassage_edited.jpg

Zwangerschapsmassage

​Tijdens een zwangerschap verandert er veel in je lichaam. Daarom is het extra belangrijk om te luisteren naar wat je lichaam je vertelt en om tijd voor jezelf en je baby te nemen.                              De eerste 3 maanden is het echter niet aangewezen een volledige lichaamsmassage te ontvangen. Dit vanwege risico op afstoting. Kies daarom in die periode voor een heerlijke Holistic Pulsing.

Nadien is het geen probleem om bij Ma-Do te genieten van alle massages in ons aanbod.

Hot-Stone-Massage_edited_edited.jpg

Hotstone Massage

Ervaar de ultieme ontspanning met onze hotstone massage. Deze therapie maakt gebruik van gladde, verwarmde stenen die strategisch op je lichaam worden geplaatst. De warmte van de stenen dringt diep door in je spieren, wat zorgt voor een intense ontspanning en verlichting van spanningen en stress. De massage stimuleert de bloedsomloop, verbetert de energiestromen en helpt bij het loslaten van opgehoopte spanningen. Ideaal voor wie behoefte heeft aan een rustgevende en therapeutische ervaring. Ontdek de weldaad van een hotstone massage en laat je lichaam en geest volledig tot rust komen.

back-massage_edited.jpg

Lichaamsmassage
met Warme Kruidenolie

Intense ontspanning van lichaam en geest. Dankzij afwisselende zachte en diepe technieken.

Afgestemd op wat jouw lichaam NU nodig heeft om tot vol-ledige ontspanning te komen.

Een goed en zalig gevoel, dagenlang voelbaar.

Een voetbadje vooraf is mogelijk.

d90952a9c01ece40_voetmassage_edited.jpg

Voetzone Massage

Relaxatie via de reflexzones van de voeten. ( geen diagnose).

Het hele lichaam weerspiegelt zich in de voeten, in de zogenaamde reflexzones. De voeten zijn als het ware verdeeld in zones welke alle in verbinding staan met organen, klieren en weefsels. Door met de vinger druk op een zone te geven wordt aan de organen, klieren en weefsels een impuls gegeven waardoor zij zichzelf kunnen helen.

voetmassage_edited_edited_edited.jpg

Top en Teen

Volledige ontspanning dankzij een uitgebreide hoofd nek en schouder massage met een voetzone massage.

bottom of page